over ons

Hallo,

Wij zijn Benjamin & Stefanie, de nieuwe zaakvoerders van De Torre en tevens zaakvoerders van Eskimoo Langemark. Reeds jaren isoleren wij met veel passie huizen in nieuwbouw en renovatie.

De Torre is opgestart in 1982 door zaakvoerder Luk Debaenst en zijn echtgenote Myriam Decoster. In de loop der jaren is De Torre gestaag gegroeid van een bedrijf met 2 werknemers, tot het huidige team bestaande uit 10 medewerkers. Graag willen wij hen bedanken voor hun jarenlange inzet, passie en gedrevenheid die De Torre gemaakt heeft tot het bloeiende bedrijf dat het op vandaag is. Wij zijn fier om deze naam te mogen verderzetten.

Ons doel is om dezelfde jarenlange kwaliteit aan te bieden en deze te verbeteren door ze te laten samenvloeien met onze andere activiteiten. Onze overtuiging is om u verschillende mogelijkheden te kunnen aanbieden onder 1 dak. De Torre en Eskimoo hebben elk hun specialisatie en behouden daarom hun naam en identiteit.

Activiteiten
De nadruk van de activiteit ligt op realisatie van zowel nieuwe als renovatie van bestaande daken, dit voor zowel particuliere als openbare werken. Totaaloplossingen zijn steeds mogelijk, maar wij werken echter even vlot samen met collega's en aannemers voor grotere projecten. Contacteer ons gerust voor een gratis, vrijblijvende voorstudie en offerte voor uw project!